Καινούργιο σπίτι; ή σαν καινούργιο σπίτι με τα νέα προγράμματα ανακαινίσεων της εταιρείας μας!!!

Ολοκληρωμένες προτάσεις ανακαινίσεων για το σύνολο ή μέρος του σπιτιού σας, μέσα από ποιοτικά πακέτα που συμφέρουν….. γιατί το καλό δεν είναι ακριβό, το φτηνό κοστίζει ακριβά! Δείτε προσεκτικά τις προτάσεις μας:
Πλήρης και γενική ανακαίνιση μπάνιου, διαστάσεων 2,00 Χ2,50 με προμήθεια και τοποθέτηση όλων των υλικών, εκτός των αξεσουάρς και των φωτιστικών.
Τιμή κόστους 4.150 € + ΦΠΑ
Πλήρης και γενική ανακαίνιση W.C εμβαδού 3 τ.μ. με προμήθεια και τοποθέτηση όλων των υλικών, εκτός των αξεσουάρς και των φωτιστικών.
Τιμή κόστους 2.250 € + ΦΠΑ
Πλήρης και γενική ανακαίνιση κουζίνας, εμβαδού 10 τ.μ. με ντουλάπια 6 τρ.μ. ήτοι 3+3 τρ.μ άνω και κάτω, επικάλυψη τοίχου εμβαδού 3τ.μ. με κεραμικά πλακίδια, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων δαπέδου, προμήθεια μπαταρίας, νεροχύτη, πάγκου κουζίνας.
Τιμή κόστους 3.300 € + ΦΠΑ
Πλήρης και γενική ανακαίνιση υπνοδωματίου, εμβαδού 10 τ.μ., με προμήθεια και τοποθέτηση όλων των υλικών.
Τιμή κόστους 3.050 € + ΦΠΑ
Πλήρης και γενική ανακαίνιση master υπνοδωματίου, εμβαδού 15 τ.μ. με προμήθεια και τοποθέτηση όλων των υλικών.
Τιμή κόστους 3.680 € + ΦΠΑ
Πλήρης και γενική ανακαίνιση σαλονιού, εμβαδού 20 τ.μ. με προμήθεια και τοποθέτηση όλων των υλικών.
Τιμή κόστους 3.590 € + ΦΠΑ
Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται:
  1. Οι αποξηλώσεις, οι αντικαταστάσεις και οι τοποθετήσεις α)εσωτερικών θυρών, β) εξωτερικών θυρών ασφαλείας, γ) κουφωμάτων αλουμινίου με νέα κουφώματα της EUROPA με διπλούς υαλοπίνακες. δ)ντουλαπών υπνοδωματίων, ε) φρεσκάρισμα τοίχων, στ) πλήρης ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, ζ) αντικατάσταση ειδών υγιεινής, η) έπιπλο μπάνιου, θ) καμπίνα ντουζιέρας
  2. Η αποκομιδή και η απομάκρυνση των προιόντων αποξήλωσης.
  3. Η επίβλεψη από μηχανικούς της εταιρείας μας όλων των εργασιών. Η εταιρεία μας, παρέχει εγγυήσεις, τόσο για την ποιότητα των υλικών, όσο και για την υλοποίηση των εργασιών.
Οι τιμές είναι ενδεικτικές και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του έργου. Ζητήστε προσφορά